Na pijaci u Novom Sadu: Dijete nestalo u roku nekoliko sekundi

Dramatičnu situaciju je jedna majka iz Novog Sada opisala na društvenim mrežama, a prethodno doživjela na pijaci u ovom gradu. Naime, njoj je dijete nestalo u roku od nekoliko sekundi, iako je bilo pored nje, a sve se odigralo dok je plaćala i pakovala kupljenje namirnice. Kako se ispostavilo “ukrala” ga je jedna starija žena pravdajući se da je htjela da napravi šalu?!

Kako je majka posvjedočila na društvenoj mreži X, ona je skrenula pažnju sa svoje jednoipogodišnje kćerke na nekoliko trenutaka dok je plaćala breskve. Toliko je bilo dovoljno da nepoznata žena priđe i neprimjetno odgura dijete.

Kada je vidjela da joj nema djeteta, majka je počela da doziva, da bi se žena pojavila sa djevojčicom izvirujući iza tezge uz riječi: “Ahahahaha! Ja sam je ukrala. Ajde, bre, malo šale!”

Stvari su utoliko gore što je prethodno ta ista žena na drugoj tezgi komentarisala kako joj je djevojčica slatka toliko da bi je ukrala. Ipak, majka ni u najgorem snu nije mogla da sanja da će to zaista i učiniti nekoliko minuta kasnije.

Ova situacija zaista jeste podložna analizi iz mnogo aspekata, a prije svega aspekta bezbjednosti djece. Ipak, ono što je najviše iznenadilo jeste da je mnoštvo ljudi osudilo majku!

“Dijete treba da ti bude ispred očiju, a ne iza leđa” napisao je jedan komentator.

Iako je majka na kraju napisala da je deset sekundi dovoljno da nestane dijete, aludirajući na to da njena situacija ima upozoravajući ton.

“Treba da zahvališ gospođi jer te naučila, bar se nadam, pameti, da se dijete ne ostavlja ni sekund bez nadzora”, nastavile su da se nižu kritike.

Bilo je i onih koji su razumjeli kroz šta je prošla majka djevojčice, osuđujući nepoznatu ženu koja je sebi previše dala za pravo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79