Na smetljištu pronađena mrtva beba

Na smetljištu pronađena mrtva beba


Tijelo mrtvog novorođenčeta pronađeno je danas na smetljištu u mjestu Brus kod Kruševca, prenose srbijanski mediji.

Bebu je bacila dvadesetjednogodišnja djevojka i ona je smještena u kruševačku bolnicu kako bi joj se ukazala ljekarska pomoć.

Osumnjičena će, prema nalogu dežurnog tužioca, biti uhapšena i zadržana u policiji prenosi Avaz.

Mještanka sela Batute Đ.J.(21) Batota bacila je bebu nakon porađaja u prazan džak praška na smetilištu, 100 metara nedaleko od njene porodične kuće, a za cijeli slučaj otkrilo kada se porodilja javila ginekologu Doma zdravlja u Brusu, žaleći se na bolove.

Porodilja nije u početku želela da ispriča šta se sve dogodilo, navode Večernje novosti.

-Djevojka se požalila na krvarenje,ali kako nije htjela da sarađuje, doktoru je to sve bilo sumnjivo i odmah je na osnovu svega viđenog posumnjao da je došlo do porođaja i pozvao je policiju-navodi izvor iz istrage.

-Porodilja je prebačena na Odeljenje ginekologije Opšte bolnice u Kruševcu, gdje je, trenutno čuva policija.

Istražitelji su se dali u potragu na terenu u ataru sela Batote na nekih 20 kilometara od Brusa. Bilo je sumnji i da je eventualno došlo do spontanog pobačaja, ali su sve sumnje razokrivene, kada su danas na lice mjesta došli obducenti. Utvrđeno je da je do porošaja definitivno došlo.

-Prvo je na nekih 100 metara od porodične kuće Đ.J. na smetlištu nađena posteljica, to je bilo sinoć oko 23 sata,a onda je danas nađena i beba i to umotana u peškir i to u praznom džaku prašak – iznosi izvor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija