Nada Topčagić o Ibrahimoviću: Zbog ovoga ću ići i u džamiju i u crkvu

Zvijezda Milana Zlatan Ibrahimović (39) napravio je sinoć spektakl na Sanremu, a na binu je izašao uz poznatu pjesmu Nade Topčagić – “Jutro je.”

– Ljudi ovo nije normlano. Ne znam šta me je snašlo. Odlučila sam da se zbog pandemije ne pojavljujem nigdje i onda se desilo ovo. Ne znam gdje su mi trepavice, a kamoli, gdje mi je glava. Ovo udara u glavu, ozbiljno vam kažem. Ovo nisam doživjela ni 1977. godine u Domu Sindikata, kada me je pjesma “Jutro je” učinila slavnom. Svi me jure. Shvati. Ovo nije normalno – rekla je u šoku Nada Topčagić za “Informer”.

Zlatan je rastao uz moju pjesmu

Nada Topčagić je otkrila tajnu da je, na turneji po Švedskoj, upoznala Zlatana Ibrahimovića dok je još bio dječak.

– Zlatan je rastao uz moju pjesmu. Tih godina sam ja imala velike turneje po cijeloj Švedskoj. Na jednom koncertu sam pričala sa mojim menadžerom i nekim čovjekom, koji ima sina. Njegov sin je tada prošao kraj mene. Tada su mi njegov otac i moj menadžer ispričali da njegov sin trenira fudbal u Fudbalskom klubu Malme. Pogledala sam u dječaka, a menadžer je rekao, suprugu i meni: E to je onaj mali, Šefikov sin. To je Zlatan – kazala je Nada Topčagić.

Nada se prisjetila detalja, kako je pjesma “Jutro je” nastala:

– Pjesmu je napisao Miša Marković. Krivo mi je što on nije poživio i doživio sve ovo. Miša je živio za tu pjesmu. Inače, ovo vjerovatno niko ne zna, pjesmu je svirao Sanja Ilić. Moj muž je tada spojio Patala, koji svira romsku muziku, i Sanju Ilića, koji je roker i zabavnjak. Malo sam se pribojavala te saradnje ali na kraju je sve ispalo fantastično – prisetila se Nada.

Od ovoga više nema dalje

Otkriva da bi definitivno snimila duet sa Zlatnom Ibrahimovićem i da bi to bio hit.

– Snimila bih pjesmu sa Zlatnom Ibrahimovićem. Kako ne bih. On je mene izdigao. Zbog ovoga ću ići i u džamiju da se molim Bogu, i u crkvu Svete Petke. Idem da se molim za Zlatana jer je krunisao moju karijeru. Sada mogu da kažem ćao estradi i ćao svima. To je to. Nemam riječi. Od ovoga više nema dalje. Ovo je video decenije. Ne mogu doći do sebe – rekla je Nada i dodala:

– Da Bog da mu se sve pozlatilo, a njemu se sve već pozlatilo u životu. Ovo što je napravio je šok. Pravo iznenađenje za mene. Znači to je to. Ovo je kruna cijele moje karijere!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79