Nagrada za informaciju o ubojici Edinu Gačiću trebala bi iznositi 50.000 KM, a ne 900 KM!

Nagrada za informaciju o ubojici Edinu Gačiću trebala bi iznositi 50.000 KM, a ne 900 KM!


“Naći ćemo izvor i stavku u proračunu jer želimo što prije pronaći i lišiti slobode ovu osobu”, potvrdio je ministar unutarnjih poslova Kantona Sarajevo Admir Katica.
Nagrada bi trebala iznositi 50.000 KM. “Sutra će Vlada KS odlučiti o iznosu nagrade za informaciju koja dovede do lišavanja slobode osumnjičenog za ubojstvo policajca Mahira Begića.
 Za sada je u tijeku opsežna potraga, a na terenu su brojne policijske ekipe. Građani dojavljuju svaku sumnjivu situaciju, a Vlada KS je obećala i novčano nagraditi osobu koja policiji dostavi konkretnu informaciju koja donese rezultat, a to je uhićenje Gačića. Inače, ranije je TV1 objavila da je visina nagrade za informacije o Edinu Gačiću 900 KM. Naime, kako je objavila spomenuta televizija na hitnoj sjednici Vlade Kantona Sarajevo odlučeno je da će biti nagrađen onaj tko bude dao točne informacije vezane za lokaciju ubojice za kojim se traga već osam dana.
Bljesak

Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija