Nagrada za informaciju o ubojici Edinu Gačiću trebala bi iznositi 50.000 KM, a ne 900 KM!

“Naći ćemo izvor i stavku u proračunu jer želimo što prije pronaći i lišiti slobode ovu osobu”, potvrdio je ministar unutarnjih poslova Kantona Sarajevo Admir Katica.
Nagrada bi trebala iznositi 50.000 KM. “Sutra će Vlada KS odlučiti o iznosu nagrade za informaciju koja dovede do lišavanja slobode osumnjičenog za ubojstvo policajca Mahira Begića.
 Za sada je u tijeku opsežna potraga, a na terenu su brojne policijske ekipe. Građani dojavljuju svaku sumnjivu situaciju, a Vlada KS je obećala i novčano nagraditi osobu koja policiji dostavi konkretnu informaciju koja donese rezultat, a to je uhićenje Gačića. Inače, ranije je TV1 objavila da je visina nagrade za informacije o Edinu Gačiću 900 KM. Naime, kako je objavila spomenuta televizija na hitnoj sjednici Vlade Kantona Sarajevo odlučeno je da će biti nagrađen onaj tko bude dao točne informacije vezane za lokaciju ubojice za kojim se traga već osam dana.
Bljesak
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments