Najmlađa žrtva koronavirusa u Srbiji zarazila se na proslavi u Konjicu?

Beograđanin V. P. (48), vlasnik kompanije koja se bavi proizvodnjom instrumenata i autopilota za avione, najmlađa je žrtva koronavirusa u Srbiji i iza njega je ostalo četvero djece.

Aktivirana VIBER grupa o aktuelnostima vezanih za koronavirus Covid-19

Ovaj biznismen navodno je obolio nakon što je 11. marta prisustvovao proslavi 70 godina fabrike namjenske industrije “Igman” u Konjicu, u Bosni i Hercegovini.

Proslavi je prisustvovalo više od 200 najeminentnijih ličnosti iz BiH, ali i još jedan srbijanski državljanin, direktor fabrike iz unutrašnjosti Srbije, koji je u tom trenutku navodno već bio zaražen koronavirusom, a on je to saznao tek kasnije, jer nije imao simptome i ima lakši oblik zaraze, prenosi srbijanski “Kurir”.

Kako navode, V. P. je umro 26. marta, a inače je, prema nezvaničnim saznanjima “Kurira” patio od astme i gojaznosti, što je otežalo njegovu borbu s virusom.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79