Najtužnije vjenčanje: Dirljive zavjete izrekli su u suzama, nažalost, mladenka će uskoro umrijeti

Ashleigh Simrajh (23) liječnici su rekli da je kvržica koju ima na nozi bezazlena još 2018. godine, ali godinu dana kasnije oboljela je od agresivnog raka.

Prošlog mjeseca rekli su joj da joj je preostalo još samo nekoliko sedmica života. Unatoč stravičnoj dijagnozi udala se na emotivnoj ceremoniji za svog zaručnika Jasona Halea prošle subote okružena omiljenim životinjama u SeaWorldu u Australiji, piše Mirror.

Ashleigh je primijetila kvržicu na nozi još 2018. godine, no liječnici su joj rekli kako je riječ o bezopasnoj bradavici. Godinu dana kasnije dijagnosticiran joj je melanom koji se proširio cijelim njenim tijelom.

Prošli mjesec Ashleigh je saznala da ima nekoliko sedmica života, no to je nije spriječilo da ode u SeaWorld kako bi se udala za ljubav svog života. Na dirljivom vjenčanju bilo je 50 najbližih prijatelja i članova porodice.

Do oltara u kolicima

Stotine ljudi doniralo je novac kako bi pomogli Ashleigh. No, na žalost do oltara nije mogla hodati, već su je vozili u kolicima. Mladenci su plakali dok su izmjenjivali zavjete.

Jako sam ponosan na tebe i presretan sam što ću te imati priliku zvati svojom suprugom- rekao joj je Jason sa suzama u očima.

Njen bijesan otac Tony Simmo rekao je kako doktori moraju odgovarati zbog toga što joj nisu napravili biopsiju, već su joj rekli da ima bradavicu.

-Ona sada ima rak pluća, rak jetre, rak u prsima i samo nekoliko dana života. Osjećamo se izdanima jer je ona vjerovala doktorima i nastavila je sa svojim životom kao da je sve u redu- rekao je za MailOnline.

Ona je veliki borac

Preko platforme Go Fund Me prikupljen je novac kako bi se što više olakšali posljednji dani života nesretne Ashleigh koja trenutačno leži u svom domu, a za nju se brine medicinska sestra.

-Ashleigh se ne želi vratiti u bolnicu i mi ćemo se kao porodica pobrinuti da ona ostane kod kuće okružena ljudima koji je vole- istaknuo je njen otac te je naglasio kako je ona veliki borac.

A 23-year-old marries the love of her life after finding out she has terminal cancer

A 23-year-old Gold Coast woman has married the love of her life on Saturday after being told she had just days to live. Hundreds of people donated time and money to help Ashleigh walk down the aisle. www.7NEWS.com.au#7NEWS

Gepostet von 7NEWS Wide Bay am Dienstag, 8. September 2020

-Ashleigh se još uvijek tako žestoko bori i još uvijek prkosi onome što su joj doktori rekli. Opet su nam jutros rekli da se pripremimo za najgore, jer joj je ostalo samo nekoliko sati života što nas je sve uništilo, ali ona se ne da i trenutačno izgleda dobro- ispričao je Tony.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79