Najveći diler heroina u Srbiji, zakopanu drogu obilježavao prepoznatljivom slikom

Mladen Novaković, zvani Tocilo iz Amerića kod Mladenovca osuđen je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu na 17 godina zatvora zbog šverca droge.

Istom presudom, Saša Nikolić je kažnjen sa 11 godina zatovra, a Velibor Cvetanov sa 10 godina robije.

Tocilo je, podsjetimo, uhapšen u novembru 2019. godine zbog sumnje da je organizovao narko-grupu koja je ovom drogom snadbjevala veći dio Srbije. Policija je tada zaplijenila 77 kilograma heroina i 200 grama kokaina.

Tocilu su lisice na ruke stavljene u novembru 2019. godine, u šumi u okolini Mladenovca, gdje je 33 kilograma heroina izuzetne čistoće pakovao u “štek”. Ostatak droge koji je oduzeto od Tocilove ekipe, nađen je dan poslije hapšenja.

Heroin je bio sakriven u specijalno napravljenim burićima zakopanima i prekrivenima zemljom.

Podsjetimo, Tužilaštvo za organizovani kriminal tereti Novakovića da je organizator krimnalne grupe koja je uhapšena u novembru 2019. Kod njih je tada pronađeno 33 kilograma čistog heroina upakovanog u “štek” u šumi u okolini Mladenovca. Nikolić i Cvetković sumnjičili su se da su radili za Novakovića.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79