NAKON 12 GODINA RIJEŠENO UBOJSTVO HRVATICE (14) IZ BERLINA: NAMAMIO JE U PODRUM I UBIO?

Osumnjičeni je 2012. godine bio osuđen jer je u podrum zatvorio tinejdžericu (15) i seksualno ju zlostavljao.

Georgine Krüger, kći Hrvatice iz Berlina, nestala je prije 12 godina u glavnom gradu Njemačke. Izašla je iz autobusa u gradskoj četvrti Moabit i otada joj se gubi svaki trag. Imala je 14 godina.

Tog 25. rujna 2006. oko 14 sati Georgine je još bila dostupna na mobitelu. No, na 200 metara od kuće je nestala i isključio joj se mobitel, prenosi RTL.

Kako piše Bild, nakon 12 godina policija je uhitila osumnjičenog za ubojstvo. Riječ je o Aliju K. (43) koji je živio samo 89 metara od kuće u kojoj je živjela Georgine. Otac je troje djece stare 22, 18 i 3 godine. Policija ga je ispitala kada je Georgine nestala, ali kao svjedoka. Tada je tvrdio da Georgine ne poznaje. Prošle godine policija je dobila dokaze koji su upućivali na njega. Ali je 2012. godine bio osuđen jer je u podrum zatvorio tinejdžericu (15) i seksualno ju zlostavljao.

Pretraživali su njegovu kuću u Moabitu, ali još se ne zna što su pronašli.

“Danas je za mene prvi dan njene smrti”, rekla je majka Vesna koja se cijelo vrijeme nadala da joj je kći živa.

Policija je nakon Georginina nestanka dva tjedna pretraživala područje u kojem je nestala. Pregledali su sve skupa 300 kuća, podruma i tavana. Oblijepili su plakate s fotografijama i opisom Georgine, dobili su 150 poziva građana, ali uzalud.

 

 

Crna hronika / Foto Facebook

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments