Nakon 15 dana od nesreće: Podlegla povredama i starija kćerka Fehratović

Nakon 15 dana od nesreće: Podlegla povredama i starija kćerka Fehratović


Lina Fehratović, starija kćerka Hasredina Fehratovića, koja se danima borila za život nakon teške saobraćajne nesreće na putu Sjenica–Prijepolje, podlegla je povredama danas u bolnici.

Nesreća se dogodila u mjestu Pašino Brdo, kada je vozač Mercedesa, prilikom neprilagođenog preticanja kolone vozila, direktno udario u Audi u kojem se nalazila porodica Fehratović iz Novog Pazara, piše Sandžakalert.

U vozilu Audi nalazila se porodica iz Novog Pazara koja se vraćala iz Sarajeva, a prema informacijama lokalnih portala vozač Hasredin Fehratović (1983) je poginuo na licu mjesta.

Ostali članovi porodice, njegova supruga, dvije kćerke i sin su transportovani u Opštu bolnicu u Novom Pazaru sa teškim povredama. Nažalost, trogodišnja kćerka je preminula naknadno od povreda. Starija kćerka je prebačena u Beograd u veoma teškom stanju, a danas je nažalost i ona preminula.

Vozač Mercedesa također je podlegao povredama nakon nesreće. Njegovo stanje je bilo kritično od trenutka sudara, a uprkos naporima ljekara, nije uspio preživjeti.

Dženaza Lini Fehratović klanjat će se sutra.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija