Nakon 7 mjeseci oglasio se Miloš Martinović čiju je porodicu pobio Vuk Borilović (35)

Od masakra na Cetinju gdje je pomahnitali Vuk Borilović (35) nakon što se navodno vratio iz crkve krenuo u krvavi pokolj, gdje je ubio 10 ljudi, a ranio šestoro, prošlo je sedam mjeseci, a Miloš Martinović čiju je Vuk pobio porodicu, tim povodom se oglasio na društvenim mrežama.

Još vas ima tu, u svakoj čaši, svakom snu, još vas ima tu jer, sjećanja ne umiru. Ni tad, ni sad, ni nikada. Na kraj nisam pristao ja, još vas ima tu jer, sjećanja ne umiru… Volim vas – napisao je Miloš uz fotografiju supruge Nataše i sinova.

Tog 12. avgusta i nebo je plakalo nad Crnom Gorom kada je Borilović oko 15.30 krenuo u najveći pokolj u novijoj crnogorskoj istoriji.

Monstrum je tada prvo ubio svoje postanare Natašu Pejović Martinović (35) i njena dva sina, a potom i njihovog kuma Milana Mitrovića (37), zatim svog ujaka Gorana Đurišića (54), a onda i komšije Rajka (56), Dimitrija (81) i Danicu Drecun (74), a na kraju Danijelu (51) i njenu sestru Aleksandru Radunović (52). U svom krvavom piru ranio je šest osoba koje su se tu slučajno zatekle, piše Kurir.

Borilović, podsjetimo, kobnog dana nije htio da se preda, pa je u njega pucala policija, kao i komšija Nenad Neno Kaluđerović, a crnogorsko tužilaštvo nedavno je objavilo da je Borilović stradao od projektila koji mu je nanio jedan od policajaca.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79