Nakon Banovića i u Živinicama misteriozno nestalo struje u gradu

Prema informacijama koje su potvrđene za Crnu-Hroniku, nakon zatvaranja birališta Rudar koje se nalaze u Žinicivama, došlo je do nestanka električne energije. Ovo nije prvi put da struja misteriozno nestaje baš u toku brojanja glasova.

Izlaznost do 15h u Živinicama bila je 54.125 a izašlo je oko 19.532 / ili 36,09%

“Niko se ne javlja iz Elektrodistribucije. Ko da živimo u Zanzibaru. Gradska izborna komisija obaviještena” – rečeno je za Crnu-Hroniku.

Kako neslužbeno saznajemo, mali broj biračkih mjesta bilo pogođeno nestankom struje. Električna energija ponovo je uspostavljena u Živinicama.

Podsjećamo i u Banovićima je nestalo struje. Na najvećem biračkom mjestu u Banovićima trenutno je obustavljen proces prebrojavanja glasačkih listića, odnosno glasova zbog nestanka električne energije. Objekat u kojem se nalazi najveće biračko mjesto u Banovićima trenutno je u mraku, aktivirani su alarmi, a prema informacijama koje su potvrđene za Klix.ba, trenutno ne postoji mogućnost prebrojavanja glasačkih listića, odnosno glasova.

U neposrednoj blizini Osnovne škole Banovići selo okupili su se mještani, a pored objekta se nalaze i policijski službenici.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79