Nakon devet mjeseci na birou bivši gradonačelnik Banje Luke Igor Radojčić dobio posao

 

Nakon što je devet mjeseci bio na birou za nezaposlene, bivši gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić, predavat će na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci.

Kako piše Srpskainfo Radojčić će sa studentima automatike i robotike na banjalučkom ETF-u raditi već od od oktobra, kada počinje nova akademska godina.

Podsjećamo, Radojčić (SNSD) je na prošlogodišnjim Lokalnim izborima u našoj zemlji gradonačelničku fotelju prepustio PDP-ovom kandidatu Drašku Stanivukoviću.

Inače, Radojčić je magistar elektrotehnike, a posao višeg asistenta na svom matičnom fakultetu napustio je 2003. godine, kada se opredijelio za političku karijeru.

U to vrijeme je bio generalni sekretar SNSD-a i narodni poslanik, da bi tri godine kasnije bio izabran za predsjednika Narodne skupštine RS-a, a potom za gradonačelnika Banjae Luke.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79