Nakon gostovanja na N1: SNSD krivi Emelu. Kažu da je provocirala Dodika

Neprimjereno ponašanje Milorada Dodika u emisiji N1 Emele Burdžović Slipičević, još uvijek je tema domaće, ali i regionalne javnosti.

Dodik napravio cirkus na N1: Emela je ranije morala završiti emisiju, Dodik šutio i nije odgovarao

Podsjetimo, Milorad Dodik je na brojna pitanja pitanja voditeljice emisije Emele Burdžović Slipičević odgovarao istom rečenicom, bacao papire prema njoj, tražio prekid emisije, a na par pitanja namjerno nije htio davati odgovor te je šutio.

Nakon svega, SNSD se oglasio na društvenim mrežama, te su optužili voditeljicu da je sve vrijeme pokušavala isprovocirati Milorada Dodika.

Ono što je obilježilo sinoćnje gostovanje predsjednika Dodika na N1 Bosna i Hercegovina je neprimjereno ponašanje voditeljke koja ga je sve vrijeme pokušavala isprovocirati.

Ko god da je s druge strane, novinar uvijek mora držati pristojan nivo komunikacije i zbog toga ne treba da čudi osuda mnogobrojnih korisnika društvenih mreža koji su zgroženi katastrofalnim i krajnje neprofesionalnim ponašanjem voditeljke.

Bitno je napomenuti i da je veče prije, Draško Stanivuković koji je takođe gostovao na “N1”, imao potpuno drugačiji tretman od predsjednika Dodika, napisali su na Facebook stranici SNSD-a.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79