Nakon Huleta u SDA se učlanio i strongman koji je do jučer govorio “musliman sam, ali mrzim SDA”

Stranka demokratske akcije (SDA), koja se nedavno pohvalila kako je u njihove redove pristupio turbo-folk pjevač Husnija Mesaljić Hule, danas je saopštila da je pristupnicu potpisao i strongman Nedžmin Ambešković, piše PRESS.

SDA već duže vrijeme nije se imala priliku pohvaliti kako je uspjela u SDA privući mlade intelektualce uposlene na univerzitetima, mlade doktori nauka i eksperti koji su svoje karijere izgradili u privatnom sektoru.

Da ipak ima osoba koje pristupaju SDA pokazuju informacije koje stižu iz Srebrenika i Sarajeva. Općinski odbor SDA Srebrenika prošli mjesec pohvalio se kako je SDA pristupio turbo-folk pjevač Hule prepoznatljiv po pjesmama „Pukni čašo“, „Noćna dama“ i „Sirota djevojka“, a Općinski odbor SDA Ilidža danas se pohvalio kako su pojačanje dobili u Nedžminu Ambeškoviću, najsnažnijem čovjeku BiH. Da ne bude zabune pod “najsnažniji čovjek” misli se na mišićnu snaga,

Ambešković je pristupnicu potpisao u Općinskom odboru SDA Ilidža, a svojim dolaskom na potpisivanje čast mu je ukazao i predsjednik Kantonalnog odbora SDA Sarajevo Fikret Prevljak koji se fotografisao s njim.

Zanimljivo je to što je Ambešković do nedavno na svom Facebook profilu otvoreno poručivao kako mrzi SDA.

Strongman je kazao da u SDA prepoznaje ljude kojima vjeruje i koji su sposobni voditi ključne procese u našoj državi te je pohvalio predsjednika Prevljaka ističući da je Prevljak pored “Zlatnog ljiljana” dobitnik “Srebrenog štita Armije RBiH” i “Zlatne plakete” Općine Ilidža.

Prevljak je rekao da je ponosan zbog činjenice da najuspješniji mladi ljudi poput Ambeškovića pristupaju SDA u kojoj vide mogućnost da vlastitim rezultatima i angažmanom daju još veći doprinos razvoju bh. društva.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79