Nakon miša i Inspekcija posjetila “Crvenu jabuku”: Svi hljebovi su uklonjeni i uništeni

Nakon miša i Inspekcija posjetila “Crvenu jabuku”: Svi hljebovi su uklonjeni i uništeni


Svakodnevno dobivamo video klipove iz cijele Bosne i Hercegove, a tako je čitatelj portala Crna-Hronika iz Bihaća snimio glodara koji se nalazi u trgovačkom centru nedavno otvorenom u ovom gradu.

Kako se vidi na video klipu, miš se nalazi u polici sa hljebom te nesmetano jede isti. Podsjećamo da prisustvo miševa u prostorijama gdje je hrana je izuzetno opasno jer su oni često prenosioci brojnih zaraznih bolesti od kojih su neke vrlo ozbiljne po zdravlje ljudi.

Građani traže hitan inspekcijski nadzor sanitarnih i zdravstvenih inspektora u ovom trgovačkom lancu u Bihaću a rezultati inspekcijskog nadzora biće poznati nakon okončanja inspekcijskih postupaka. Napominjemo građane da ovakve nepravilnosti,kao i nepravilnosti mogu prijavljivati Kantonalnoj uprava za inspekcijske poslove piše Crna-Hronika

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Oglasili se iz “Crvene jabuke”

“Poštovani kupci, obraćamo vam se povodom video snimka koji kruži društvenim mrežama a nastao je u našem marketu, u Bihaću. S obzirom na dugogodišnje obavljanje djelatnosti u maloprodajnim objektima prehrane, posvećeni smo održavanju visokog nivoa bezbjednosti hrane i predupređivanju svih mogućih pojava koje mogu negativno uticati na kvalitet i zdravstvenu ispravnost robe koju prodajemo.

U Crvena jabuka marketima se vrše redovne kontrole, deratizacije i brisevi površina od strane akreditovanih laboratorija. Podliježemo nadzoru sanitarne i inspekcije za hranu u našim maloprodajnim objektima i bezbjednost rukovanja hranom i zdravstvena ispravnost su uvijek na zadovoljavajućem nivou.

Takođe, povodom date objave želimo vas informisati da smo imali posjetu inspekcije te da je sva količina hljeba uklonjena i uništena. Uz to, danas će zbog nastale situacije biti izvršena i vanredna deratizacija te postavljena nova polica za hljeb. Vaš tim Crvena jabuka marketa.”, saopćili su iz Crvene jabuke.

(VIDEO) Snimljen miš kako jede hljeb u trgovačkom lancu “Crvena Jabuka”


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija