Nakon napada na nastupu živi u strahu: Senidah primila poruke da će “dobiti metak u čelo”

Pjevačica Senida Hajdarpašić, pozatija kao Senidah, dobija prijeteće poruke te je zabrinuta za svoju sigurnost.

Posljednjih mjeseci Senidah je doživjela razne neprijatnosti, a posljednja u nizu su prijeteće poruke, između ostalog i da će “dobiti metak u čelo”. Prijetnje su je jako uplašile zato što ne zna namjeru ovakvih poruka.

Srbijanski mediji navode da se pjevačica krije od nekih ljudi jer nije ispoštovala dogovore sa saradnicima. Senidah je uplašena za svoju sigurnost, zbog čega se u posljednje vrijeme slabo pojavljuje u javnosti, a ne reklamira ni svoje nastupe na društvenim mrežama. Također, ona sve češće nosi perike i tamne naočale kako bi se zamaskirala, a na nedavno održanom nastupu u Vrnjačkoj Banji pojavila se s osigurnjem, koje ju je pratilo u stopu.

U Prnjavoru napadnuta pjevačica Senidah, otkazan i večerašnji koncert Jale i Bube Corellija

Također, krajem 2021. godine Senidah je napadnuta na nastupa u Prnjavoru. Dok je pjevačica bila na pozornici, bačen je suzavac na binu, nakon čega je koncert odmah prekinut. Počinitelji još uvijek nisu poznati, a pjevačica se o incidentu nije oglašavala.

  Šta je planirao Tito: Od elektrane i toplane u BiH do atomske bombe

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79