Nakon nasilja u porodici pijana braća Govedarica saksijama gađala policajce

Gatačka policija uhapsila je trojicu braće iz Gacka, nakon što su izvršili nasilje u porodici i napali policajce i gađali ih saksijama s cvijećem.

Prema riječima Jovane Cvijetić, portparola PU Trebinje, policija je u subotu u 0.30 sati zaprimila prijavu o nasilju u porodici.

– Odmah po zaprimanju prijave, policijski službenici Policijske stanice Gacko izašli su na lice mjesta gdje su zatekli lica inicijala Đ. G., O.G. i B.G. Dolaskom policijskih službenika na lice mjesta, lica inicijala O.G. i B.G. počinju da vrijeđaju i omalovažavaju policijske službenike, kao i da ih gađaju saksijama cvijeća čime onemogućavaju prilazak kući. Nakon što su se policijski službenici sklonili kako ne bi zadobili tjelesne povrede, lice inicijal O.G. uzima pajser i nastavlja da policijskim službenicima upućuje prijetnje – izjavila je Cvijetić i dodala da su poslije određenog vremena O.G. i B.G. ušli u porodičnu kuću.

Policija ih je uhapsila u 1.40 sati.

– Izvršenim alkotestiranjem kod lica inicijala O.G. utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,26 g/kg i kod lica inicijala B.G. 0,39 g/kg – navela je Cvijetić.

U nasilju u porodici je učestvovao je Đ. G., koji nije osumnjičen za napad na policiju.

Osoba inicijala O.G. osumnjičena je za nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici i napad na službeno lice u obavljanju službene radnje, dok je B.G. osumnjičen za napad na službeno lice u obavljanju službene radnje, a o svemu je obavješteno Okružno tužilaštvo u Trebinju.

Prema saznanjima “Avaza”, u nasilje u porodici su učestvovala trojica braće Govedarica, a sve je prijavio njihov otac.

Ostoja Govedarica je odranije poznat policiji, a prije dvije godine je zapalio automobil zamjeniku načelnika PU Trebinje Milivoju Vukoviću.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79