“Nakon Općih izbora SDA će nestat sa političke scene”

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović ugostio je danas delegaciju stranke Narod i pravda – Elmedina Konakovića i Aljošu Čamparu.

“Danas su me posjetili Elmedin Konaković, predsjednik Naroda i pravde, i Aljoša Čampara, federalni ministar unutrašnjih poslova, koji su mi čestitali na historijskom rezultatu postignutom na lokalnim izborima 2020. godine”, naveo je Kasumović.

Razgovarali su o aktulenim političkim dešavanjima, posebno o temi koja se tiče izbora Bogića Bogićevića za gradonačelnika Sarajeva.

“Osim Sarajeva, dotakli smo se i političkih dešavanja u Vladi Zeničko-dobojskog kantona, odnosno razgovarali o njenoj smjeni koja je sve izvjesnija, a što sam govorio i najavljivao još neposredno nakon lokalnih izbora. Gosti su se zanimali i za brojne projekte koje realizira Grad Zenica, odnosno koje sam uspio pokrenuti, poput projekta “Plave vode”, “Toplane Zenica”, otpadnih voda, rješenje dugogodišnjeg problema gradskog prijevoza…”, naveo je Kasumović.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79