Nakon osam dana potrage lišen slobode Derviš Trešnjić

Osumnjičen da je učestvovao u izvršenju krivičnog djela razbojništva 6. novembra u ulici Salke Lagumdžije u naselju Dobrinja

Policijski službenici Policijske stanice Ilidža, Pete PU, danas su na području općine Ilidža pronašli i u 16.05 sati uhapsili Derviša Trešnjića za kojim je bila raspisana potraga jer je osumnjičen da je učestvovao, s prethodno dvije lišene slobode osobe, u izvršenju krivičnog djela razbojništva 6. novembra u ulici Salke Lagumdžije u naselju Dobrinja, općina Novi Grad Sarajevo.

Na prijedlog postupajućeg tužioca Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, od Kantonalnog suda u Sarajevu određen jednomjesečni pritvor, isti će biti predat u dalju nadležnost službenicima Sudske policije, saopćeno je iz MUP-a KS za Fokus.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79