Nakon osam godina, Kristijan Golubović izlazi iz zatvora…

Nakon osam godina, Kristijan Golubović izlazi iz zatvora…


Kad ga je policija 16. januara 2010 u Beogradu uhvatila i uhitila zajedno s majkom i još četvero članova kriminalne grupe, Kristijan Golubić rekao je sudu da je ‘nabavljao ćevape i parfeme'…

To, dakako, nije bila istina. Oni su uhićeni sa 125 grama mješavine heroina i paracetamola, a policija je pronašla i pištolj, prenosi Kurir.

Kristijan Golubović osuđen je na osam godina, a kazna mu ističe za samo nekoliko dana. On će u četvrtak biti slobodan čovjek.

Na Wikipediji prigodno stoji da se radi o ‘bivšem kriminalcu, umjetniku i MMA borcu’, a mnogi ga pamte po pojavljivanju u dokumentarnom filmu ‘Vidimo se u Čitulji’.

https://youtu.be/x3OQsV2NXUI

Kad izađe na slobodu, Golubović, čini se, planira u neki od srpskih reality showova.

Tako je barem za Blic potvrdio jedan njegov poznanik.

– Moguće je da će se vrlo brzo naći u jednom od dva aktualna realityja, raspoložen je da zatvor zamijeni životom iza kamera i na taj način zaradi novac koji mu je potreban za život, otkrio je za Blic njegov poznanik i dodao da je Golubović psihički potpuno spreman nastaviti život u – zatvorenom prostoru.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija