Nakon pobjede: Prva posjeta Kasumovića bit će Stanivuković

Gradonačelnik Zenice koji je na lokalnim izborima osvojio simpatije više od 30.000 glasača, kao nijedan gradonačelnik do sada, u izjavi za medije je kazao da će njegova prva službena posjeta biti Drašku Stanivukoviću u Banjoj Luci.

Kasumović kao apsolutni pobjednik lokalnih izbora u Zenici danima je u interesovanju bh. medija, a u posljednjem razgovoru je kazao da će njegova prva posjeta biti Drašku Stanivukoviću kojeg će posavjetovati kako poraziti protivnike.

“Prva moja posjeta će biti Banjaluci i Drašku Stanivukoviću koji ima nekoliko vijećnika, ali, ja ću mu pojasniti kako može da ih porazi. U Zenici je SDA imala većinu i sada je ponižena u gradu. Otići ću rado kod njega i razgovarati, podijeliti svoja iskustva i savjete kao iskusniji političar”, kazao je Kasumović za medije.

Stanivuković je na lokalnim izborima u Banjoj Luci osvojio više od 51.000 glasova za gradonačelnika Banja Luke što je rekord u cijeloj BiH po broju osvojenih glasova za ovu funkciju.

Odmah nakon njega je upravo Kasumović koji je prvi u FBiH po broju osvojenih glasova za gradonačelničku funkciju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79