Nakon saobraćajne nesreće: Petnaestogodišni Dragan ostao bez majke, sestre i oca

Petnaestogodišnji dječak Dragan Livnjak, nakon sahrane majke Svjetalne (37) i sestre Dragane (19), koje su 15. avgusta na magistranom putu Teslić – Banja Luka u naselju Gornji Buletić smrtno stradale u saobraćajnoj nesreći, primajući saučešća od svojih drugova i drugarica i podršku da izdrži i da mu Bog da, da mu se iz kome izvuče teže povrijeđeni otac Zoran (44) i četverogodišnja sestra Sofija i sam se nadao da će tako i biti.

Ali, sudbina je htjela drugačije. Zbog teških tjelesnih povreda u sudaru Audija A6 kojim je upravljao Goran Bjelac (20) bez vozačke dozvole i automobila Fiat sa vozačem Zoranom Livnjakom, na licu mjesta smrtno su stradale Zoranova supruga Svjetlana i starija kćerka Dragana.

Sahrana Svjetlani i Dragani u Banja Vrućici
Sahrana Svjetlani i Dragani u Banja Vrućici Foto: Avaz

Zoran i kćerka Sofija danima se bili u komi na UKC-u u Banjoj Luci, a onda je djevojčica skinuta sa aparata za vještačko disanje, a njezin otac se i dalje borio za život. Nažalost, jučer je izgubio najvažniju bitku.

– Šta da vam kažem, Zoranov brat Goran Livnjak koji sa porodicom živi u Modriči i mi svi smo se ponadali da će se Zoran i Sofija izvući, da dječak Dragan, koji je ove godine upisao prvi razred srednje škole, ako je izgubio majku i sestru, da bar ima oca i mlađu sestru. Svaki dan smo zvali UKC u Banjoj Luci i uvijek su nam govoriLi da je stanje isto, a jučer smo nažaost dobili vijest da je Zoran preminuo – kaže Tihomir Livnjak, Zoranov rođak.

Kaže da se dječak još i dalje dobro drži. U šoku je, ali ima se osjećaj da sa velikom tugom prihvaća istinu od koje ne može pobjeći.

Sahrana preminulom Zoranu Livnjaku zakazana je za petak, 28.avgusta na mjesnom groblju u Banji Vrućici prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79