Nakon šest dana potrage pronađena živa i bez povreda Hurija Hadžić

Nestala Hurija Hadžić iz Gračanice je pronađena u mjestu Buna kod Mostara bez vidljivih povreda.

Iz porodice Hadžić za Klix kažu kako je djevojku pronašla mostarska policija bez vidljivih povreda i da je već vraćena u sigurnost porodičnog doma.

“Nema vidljivih povreda ali je iscrpljena”, kažu nam iz porodice Hadžić.

Ističu da nema krivičnih ni prekršajnih elementa u ovom slučaju, te da je slučaj vezan isključivo za zdravstveno stanje djevojke.

“Ona psihički nije stabilna, a nije koristila terapiju pa je došlo do ovoga”, kazali su nam iz porodice te zahvalili svima koji su na bilo koji način pomogli da se pronađe Hurija.

Podsjetimo da hercegovački i tuzlanski policajci intenzivno tragali za 36-godišnjom Hurijom Hadžić iz Gračanice koja je nestala prije šest dana.

Hurija Hadžić je protekle sedmice boravila u Sarajevu zbog poslovnih obaveza, ali umjesto povratka u rodnu Gračanicu, ona se zaputila prema Konjicu iz nepoznatih razloga, gdje je policija pronašla njezin automobil ali ne i nju. 

Kasnije se doznalo kako je autobusom otputovala za Mostar, gdje je u konačnici i pronađena.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79