Nakon što je napustila SDA, Alma Čolo dobila na stotine uvrijedljivih poruka na Facebook-u

Bivša članica SDA Alma Čolo objavila je na Facebooku poruke koje je primila nakon što je odlučila da napusti ovu stranku.

“Sram te bilo, pa ti ne možeš Amoru Mašoviću ni cipele namazati, ti nisi vrijedna jedne pertle od cipela Amora. Koja si ti stoka od žene, fuj. Sad pravac NiP jer tamo ide šljam i ološ”, napisao joj je korisnik koji se na ovoj društvenoj mreži predstavlja kao “Fikrobej”.

“Ovako se obračunavaju spodobe sa lažnih profila sa onima koji ne misle kao oni. Njima mozak ne služi za razmišljanje, jer nije kapacitiran za tu funkciju.

Svi ovi koji ovo pišu imaju jednog mentora, ubijeđena sam u to”, navela je Čolo u reakciji na tu poruku.

Podsjetimo, Čolo je jučer u razgovoru za Raport potvrdila da napušta SDA.

“Predsjedništvu SDA uputila sam pismo u kojem sam navela da podnosim ostavku na stranačke funkcije, funkcije u Izbornoj komisiji i općinskoj organizaciji te zahtjev za ispisivanjem iz članstva”, kazala nam je Čolo.

Što se tiče budućeg angažmana u politici, Čolo nam je rekla da se neće uključivati niti u jednu stranku.

“Ne mislim se više uopće baviti politikom”, kazala je kratko Čolo.

Ona je bila zastupnica u državnom parlamentu u prošlom mandatu i bila je jedna od istaknutih članova SDA i vodećih pravnika unutar ove stranke. S Bakirom Izetbegovićem je išla uvijek na sastanke s međunarodnim zvaničnicima.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79