Nakon što je priznao uživanje u narkoticima: Dodikov savjetnik Šukalo će biti udaljen sa radnog mjesta?

Nakon što je priznao uživanje u narkoticima: Dodikov savjetnik Šukalo će biti udaljen sa radnog mjesta?


Generalni sekretar Vlade Republike Srpske uputio je danas zahtjev vladi za udaljavanje iz republičkih organa uprave Marka Šukala, pomoćnika generalnog sekretara za pravne i opšte poslove.

Zahtjev je upućen, kako je navedeno, zbog toga što je Šukalo svojim nedoličnim ponašanjem nanio štetu ugledu Vlade Republike Srpske.

Marko Šukalo, inače i savjetnik člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, preksinoć je uhapšen zbog posjedovanja kokaina i ekstazija.

Šukalo je bio pod dejstvom droge u jednom banjalučkom ugostiteljskom objektu, kada su ga policajci zajedno s više osoba priveli, potvrđeno je za BN u policijskim izvorima. Navode da se Šukalo nalazi u grupi povjerljivih ljudi Milorada Dodika, koji su zaduženi za izradu zakona o povlačenju nadležnosti s BiH na RS.

Kako prenosi na svom blogu Nebojša Vukanović, Šukalo je na saslušanju u policiji, a potom i dežurnom sudiji, priznao da je ovisnik koji konzumira kokain i ekstazi, nakon čega mu je napisana prekršajna prijava. Šukalo je rekao da je pronađenu drogu koristio za ličnu upotrebu.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija