Nakon što se posvađala sa mužem, prijavila njegov nestanak: Policija ga pronašla na GP Bregana u autobusu

Posvađali se pa svatko na svoj način krenuo prema Njemačkoj.

Ljetovanje njemačke obitelji na Hvaru nije prošlo po planu.

Svađe između 42-godišnjeg Nijemca i njegove supruge su očito bile tolike da je on u jednom trenutku otišao po svoje, dok je supruga u naletu bijesa spakirala svoje stvari i vratila se u Njemačku s dvoje djece. Kad su stigli kući, Njemica je prijavila nestanak supruga i tada je krenula potraga.

Priča ide otprilike ovako. Njemica je u petak, 19. 8., obavijestila hrvatskog iznajmljivača da se vratila u Njemačku, ali da joj je dan ranije nestao suprug i ona ne zna gdje je.

Mještani Hvara pokrenuli su potragu, intervenirali su policajci, vatrogasci i pripadnici HSS-a koji su počeli pregledavati teren. Na stranicama policije objavili su fotografije nestale osobe i zamolili javnost za pomoć.

Nijemca su uzalud tražili na Hvaru, no policija ga je u subotu ujutro pronašla živog i zdravog u autobusu na graničnom prijelazu Bregana. On je krenuo kući, u Njemačku.

Policija je obavila razgovor i utvrdila da se jednostavno udaljio od supruge i sam krenuo kući. Rekao je da je s Hvara otišao u Split, kupio autobusnu kartu, a ona je sama putovala kući.

U Jutarnjem listu napominju da je svađa morala biti jako gadna, sudeći po tome što je suprug otišao kući autobusom, a pritom im je čudno što je supruga njegov nestanak prijavila tek sljedeći dan – nakon povratka u Njemačku piše GPM.

Facebook stranica “Potraga” su objavili sljedeće:

Sven Friedrich ciji je nestanak prijavljen 18.08.2022 na Hvaru je pronadjen te se vise ne nalazi na popisu nestalih osoba.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79