Nakon što su mu oduzeli Lamborghini i Porsche, Baka Prase sada vozi Jugu

Jutjuber Bogdan Ilić, koji se predstavlja kao Baka Prase, prije nekoliko dana ostao je bez luksuznih autombila marke “Porsche” i “Lamborghini”.

Naime, policija je zatekla automobil “Lamborghini Urus, njemačkih registracijskih tablica, parkiran na obilježenom pješačkom prijelazu u ulici Jove Ilića na Voždovcu za koje se utvrdilo da je parkirao Baka Prase.

Oglasio se Baka Prase nakon što su mu oduzeti automobili: Vidimo se u čitulji

Zbog činjenice da je automobil registriran u inozemstvu, kao i da je bez prisustva vlasnika i da ga je vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, odnosno Bogdan Ilić, protiv njega je podnijeta odgovarajuća prekršajna prijava.

Iz istih razloga vozilo je do daljeg oduzeto jutjuberu, zbog policijskih provjera i sumnje u carinski prekršaj. Njemu je privremeno oduzet automobil “Porsche Cayman”, koji je također bio u carinskom prekršaju.

Baka Prase je sada na Instagramu objavio video snimak na kojem je pokazao da sada vozi Jugu, a također je snimio svoje luksuzne “ljubimce” kojima trenutno nema pristup.

– Najjači sam, pa mi ne mogu ništa. Vozit ću Jugu i Golfa, šta je tu je, bit će boljih dana. Nadam se da me neće uhapsiti – napisao je na Instagramu.

Nakon što mu je oduzet Porsche, Baki Prasetu uzeli i Lamborghini

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79