Nakon što su skinuti u Srebrenici ponovo postavljeni baneri za Kurban-bajram

Iako su baneri u Srebrenici sa čestikom povodom Kurban-bajrama skinuti, jer je načelnik Mladen Grujičić naredio njihovo skidanje, oni su ponovo postavljeni. 

Novi baneri su postavljeni na privatnim objektima u Srebrenici.

– Hvala Bogu imamo naše objekte Islamske zajednice i na objekte naših ljudi u Srebrenici, pa smo postavili banere – piše na Facebook stranici Medžlisa IZ Srebrenica.

Ranije je napisano:

– Islamska zajednica u Srebrenici čestita bajram sa tradicionalnom čestitkom Bajram šerif mubarek olsun. Zamislite koliki fašista mora neko da bude da mu smeta čestitka kojom se čestita bajram i kojom mnogi naši sugrađani pravoslavci čestitaju nam bajram? Naime, njegov izgovor da postavljanji baneri nisu opštinski, ali on ne zna da su oni dotrajali i da se ne mogu vise postaviti jer su od vremena bivšeg načelnika Malkića. Onaj koga vrijeđaju vjerski praznici i vjerska obilježja, nije ništa drugo do mrzitelj.

Načelnik Srebrenice, Mladen Grujičić naredio da se skinu sve bajramske čestitke u Srebrenici

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79