Nakon svađe gurnuo majku s balkona

Policijski službenici Policijske stanice Milići uhapsili su M. Ž. (38) iz Milića zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo.

Kako smo nezvanično saznali, on je sa balkona zgrade u kojoj su živjeli gurnuo svoju majku, 65-godišnju D. Ž., nakon čega je umrla.

Ova porodica živjela je na šestom spratu stambene zgrade u ulici Vuka Кaradžića u Milićima, a nezvanično saznajemo da je nesretna žena bila učiteljica.

– Policijskoj stanici Milići je sinoć oko 23.10 sati prijavljeno da se ispred stambene zgrade u ulici Vuka Кaradžića, općina Milići, nalazi tijelo ženske osobe. Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Milići, koji su izlaskom na lice mjesta zatekli tijelo. Uviđajem, kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, kao i poduzimanjem niza drugih operativnih mjera i radnji, utvrđeno je da postoje osnovi sumnje da je smrt nastupila nasilnim putem.

U toku je kriminalistička obrada nad M. Ž., nakon čega će policijski službenici, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, osumnjičenog predati u daljnju nadležnost OJT Istočno Sarajevo – saopćio je Miljan Bobar, portparol PU Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama, tragičnom činu je prethodila verbalna rasprava nakon čega je žena gurnuta s balkona.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79