Nakon trostrukog ubistva u Sanskom Mostu oglasili se i Denis Bećirović i Željko Komšić

Nakon trostrukog ubistva u Sanskom Mostu oglasili se i Denis Bećirović i Željko Komšić


Članovi Predsjedništva BiH Željko Komšić i Denis Bećirović izrazili su saučešće porodicama ubijenih u Sanskom Mostu. Ranije danas je to uradila i Željka Cvijanović.

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović uputio je saučešće porodicama ubijenih u Sanskom Mostu.

“S nevjericom i velikom tugom primio sam vijest o užasnim ubistvima koja su potresla Sanski Most i cijelu Bosnu i Hercegovinu. Ovo je veliki gubitak za porodice, prijatelje i saradnike ubijenih. Upućujem iskreno saučešće članovima porodica ubijenih. Iskreno saosjećam sa svim građanima Sanskog Mosta. U ovim teškim trenucima naše misli su s vama – poručio je Bećirović, povodo stravičnog zločina u Gimnaziji u Sanskom Mostu, u kojem su ubijene tri osobe”, saopćeno je iz njegovog kabineta.

“Uznemirujuće vijesti iz Sanskog Mosta ostavljaju osjećaj zatečenosti i duboke zabrinutosti. Izražavam iskreno saučešće porodicama stradalih i njihovim radnim kolegama, u nadi da će pronaći snage da se iznesu sa ovom velikom tragedijom”, poručio je Komšić.

Podsjetimo, domar Gimnazije Mehemed Vukalić je iz automatskog oružja ubio troje svojih kolega pa pokušao presuditi i sebi.

Vukalić je usmrtio direktora škole Nijaza Halilovića, profesoricu engleskog jezika Gordanu Midžan te školsku sekretaricu Nisvetu Kljunić.

Vukalić se trenutno nalazi u UKC RS.

 



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija