Nakon tučnjave pomoć su potražili u bolnici, ali i tamo su se opet potukli

Nekoliko policijskih patrola dojurilo je u naselje Brezje kada su dobili informaciju da se tu tuče više osoba.

Troje ljudi koji su se potukli bili su pijani, a zbog zadobivenih ozljeda kasnije su zatražili liječničku pomoć u bolnici, gdje je ponovno morala intervenirati policija jer su se i tamo potukli.

Policijski službenici Policijske uprave Novo mesto zaprimili su u četvrtak navečer više poziva u pomoć iz naselja Brezje, gdje se navodno potuklo više osoba. Na mjesto događaja odmah je upućeno više policijskih patrola. Policija je intervenirala, uspostavila javni red i mir, te je utvrđeno da su se trojica počinitelja, u dobi od 39, 21 i 16 godina, posvađala i međusobno pretukla.

Sudionici tučnjave, koji su bili pod utjecajem alkohola, kasnije su zatražili liječničku pomoć u bolnici, gdje je ponovno morala intervenirati policija, budući da su se ozlijeđeni sudionici i tamo potukli.

Policija nastavlja s prikupljanjem informacija i utvrđivanjem svih okolnosti tučnjave. Na temelju utvrđenog, protiv sudionika će se podnijeti kaznena prijava nadležnom tužiteljstvu, odn. izdali im platne naloge zbog prekršaja piše GPM

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79