Nakon vatrenog obračuna u Mostaru: Policajci češljaju grad

Mostarska policija  traga za akterima pucnjave koja se u 16.50 sati dogodila u Dubrovačkoj ulici u blizini kružnog toka.

Kako nam je potvrđeno na licu mjesta, do pucnjave je došlo između više osoba koje su se nalazile u dva vozila koja su bila u pokretu.

Dolaskom na lice mjesta, policija je utvrdila da su osobe koje su se nalazile u automobilima, a jedno je Škoda crvene boje ispalile više hitaca jedni prema drugima. Oba vozila su se udaljila u pravcu naselja Bijeli Brijeg.

Na licu mjesta pronašla čahure, kao i ostatke stakla za koje se pretpostavlja da pripadaju automobilima iz kojih je pucano.

 

Usljed pucnjave oštećena su stakla i na obližnjem ugostiteljskom objektu. Trenutno se vrši izuzimanje snimaka s videonadzora obližnjih objekata, a policajci „češljaju“ šire područje grada.
Ovaj događaj je prilično uznemirio građane. Kako nam je kazala jedna Mostarka, prava je sreća što niko od građana nije povrijeđen.

Pronađeno više čahura

– To je vrijeme kada ljudi šetaju, samo na minut prije prošla je majka s djetetom. Ovo je užas. Mostar je, izgleda, postao divlji zapad- komentirala je ona piše Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79