Nakon verbalnog i fizičkog sukoba muškarac se kombijem namjerno zabio u aute: Jedna osoba povrijeđena

Screenshot: Facebook

 

Jučer oko 20:20 sati je u ulici kralja Petra Krešimira IV u Kutini došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane više osoba koje su se međusobno verbalno i fizički sukobile. Muškarac se desetak minuta nakon tog prvog sukoba kombijem bez zaustavljanja zabio u više osobnih automobila na raskrižju ulica Kralja Petra Krešimira IV, Stjepana Radića i Zagrebačke ulice.

Jedna osoba koja je sudjelovala u navedenom događaju je zatražila liječničku pomoć, te su joj evidentirane lake tjelesne povrede. Sudionici ovog događaja su dovedeni u službene prostorije nadležne policijske postaje i nad njima se provodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrditi sve okolnosti ovog događaja.

 

Navodno je zbog incidenta jedno vrijeme bio blokiran dio grada, no većina se sudionika nakon dolaska policije udaljila s mjesta događaja. Snimka tučnjave se vrlo brzo nakon samog incidenta počela širiti društvenim mrežama.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79