Namamio biznismena u hladnjaču, likvidirao ga pa mu uzeo 7.000 eura

Vladimir Božović iz Užica osuđen je danas u Višem suda u Užicu na 35 godina zbog likvidacije Sava Gačanina, poznatog užičkog biznismena. Zločin se dogodio 14. januara.

Milovan Čekićević, kojeg je optužnica teretila za saučesništvo u ovoj likvidaciji, oslobođen je optužbe, a zbog krađe 1.000 eura od Gačanina i jedne ranije uvjetne presude koju je prekršio, kažnjen je ukupno na devet mjeseci.

Sud je utvrdio da je Božović 14. januara prošle godine na podmukao način, govoreći da mu je potrebna usluga, najprije ušao u stan Gačanina, a onda ga nagovorio da siđe do male hladnjače pogrebnog predzeća “Konkordija”, vlasništvo Gačanina, gdje mu je ispalio dva hica iz malokalibarskog oružja u glavu.

Kazna od 35 godina određena je zbog podmuklosti i koristoljublja kao motiva, jer je Božović poslije likvidacije iz torbice Gačanina uzeo oko 7.000 eura.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79