Napad u Banjoj Luci: Dizajner i političarka tukli ženu pred maloljetnim djetetom

Banjalučka policija uhapsila je dizajnera Draška Mikanovića i političarku Draganu Kljajić zbog sumnje da su sinoć napali i izudarali Vladinku M. T. u njenoj kući i to pred njenim maloljetnim djetetom.

Kako je saopšteno iz PU Banja Luka oboje su osumnjičeni da su počinili krivično djelo tjelesne povrede.

– Policijskoj stanici u 21.30 časova oštećena je prijavila da su D. M. i D. K. nasilno ušli u njenu porodičnu kuću u Banjoj Luci, te je fizički i verbalno napali – rekla je portparol PU Banja Luka Danijela Mučibabić.

Kako nezvanično saznaje Avaz da su Mikanović i Kljajić pokucali na vrata Vladinke M. T., te da je odmah došlo do svađe. U jednom trenutku su je gurnuli vratima i Mikanović je ušao u njenu kuću, te da je zgrabio za vrat, dok ju je Klajić ošamarila po licu. Žrtva je uzela telefon da pozove policiju, ali joj ga je Kljajić otela.

Tek kada su otišli i kada se situacija smirili žrtva je pozvala policiju, a osumnjičeni su ubrzo pronađeni i uhapšeni. U napadu Vladinka M.T. je zadobila vidljive povrede lica i vrata.

Inače, Dragana Kljajić se nalazi na listi PDP za odbornika Grada Banja Luka na predstojećim lokalnim izborima. Draško Mikanović je poznat kao aktivista i kreator projekta “Banja Luka – grad žena”, koji je trebao da posluži kao turistička atrakcija.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79