Napad u firmi u Solinu, izboden radnik. Policija traži ovog muškarca

Radnik kojega je danas nešto prije podneva u jednoj solinskoj kompaniji nožem povrijedio kolega zadržan je u KBC-u Split, stabilno je i izvan životne opasnosti.

Radnik je u napadu zadobio teže povrede jetre i glave, smješten je na hirurški šok, stabilno je i izvan životne opasnosti, saznaje se u splitskom KBC-u.

​Policija je obavijestila da se incident dogodio oko 11:40 u prostorijama preduzeća u Solinu, ​gdje je došlo do sukoba u kojemu je muškarac zadobio povredu nanesenu oštrim predmetom, nakon čega je prevezen u bolnici radi pružanja liječničke pomoći.

​”Na mjestu događaja obavlja se očevid te je u tijeku utvrđivanje svih okolnosti događaja​”, rekla je Sanja Nazlić iz splitske policije.​ Neslužbeno se doznaje da je do incidenta došlo nakon što je prvo izbio verbalni, a potom i fizički sukob između dva radnika.

Kako se naknadno saznalo, do napada je došlo u postrojenju za servis željezničkih vozila.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79