Napad u Prnjavoru: Edin tukao i vezao preprodavca i oteo mu 40 parfema

Okružno javno tužilaštvo u Banjoj Luci zatražilo je određivanje jednomjesečnog pritvora Edinu Konjeviću (42) iz Prnjavora zbog sumnje da je počinio krivična djela iznude, tjelesne povrede i protivpravnog lišenja slobode.

U Tužilaštvu navode da se Konjević tereti da je 30. septembra oko 16 časova u Prnjavoru oteo S. F. koji se bavi prodajom robe, a potom ga tukao, vezao i oteo mu oko 40 bočica parfema.

– Lažno se predstavljajući osumnjičeni je pozvao oštećenog S.F. u njegovo vozilo. Potom ga je odvezao do ulice Vida Nježića u Prnjavoru zahtjevajući da mu S. F. preda parfeme. Zatim mu je prijetio i fizički ga napao i vezao mu ruke, a potom ga izudarao po glavi. Kada mu je oštećeni predao oko 40 parfema, osumnjičeni ga je pustio i pobjegao u nepoznatom pravcu – navode u OJT Banja Luka.

Pojašnjavaju da će o prijedlogu za pritvor odlučivati Osnovni sud u Prnjavoru.

– Pritvor je predložen zbog bojazni da bi boravkom na slobodi osumnjičeni mogao ometati krivični postupak uticajem na svjedoke, te zbog postojanja naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da će ponoviti krivično djelo – navode u Tužilaštvu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79