Napadnuti vozač Sarajevo taxija teško povrijeđen, policija uhapsila jednog napadača

Vozač Sarajevo taxija koji je u srijedu napadnut u Sarajevu zadobio je teške tjelesne povrede, a policija je uhapsila jednog od nekoliko muškarca koji su ga napali.

Policija je dobila dojavu oko 13:00 sati u srijedu da je u ulici Trg žrtava Srebrenice došlo do tučnjave više osoba. Izlaskom na mjesto događaja policijski službenici su zatekli povrijeđenog muškarca inicijala G. E. (1988) iz Sarajeva, kojem je ukazana prva pomoć, a potom je prevezen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu. Njemu su konstatovane teže tjelesne povrede, prenosi Klix.

Povrijeđeni muškarac je prepoznao jednog napadača, a to je K. S. iz Sarajeva kojeg su policijski sluižbenici u 18:45 sati lišili slobode zbog nanošenja teških tjelesnih povreda.

On je predan u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo, a policija i dalje traga za ostalim napadačima.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79