Napao krstom policajce nakon što mu je žena oživjela, a on prijavio da je preminula

Priča da je Svetozar P. (50) iz sela Draginje u opštini Koceljeva napao krstom policajce nakon što mu je žena oživjela, a on prijavio da je preminula, ima tužnu pozadinu.

Riječ je o romskoj porodici, a Svetozar je više puta bio hospitalizovan u bolnici “Laza Lazarević”. Mrsko nam je da pričamo o tome jer je, što se kaže, baš teška priča – kaže nam komšinica koja živi pored Svetozara.

U međuvremenu, pojavilo se nekoliko teorija o tome šta se zapravo dogodilo.

Prema prvoj verziji, on je napao patrolu koja je došla nakon što je prijavio da mu je supruga preminula.

Svetozar živi u vanbračnoj zajednici sa L. P. (64) u njegovoj kući. Prekjuče ujutru je javio njihovoj kćerki da joj je majka preminula, a ona je o tome obavestila policiju. Policija je odmah po prijavi izašla na lice mjesta sa doktorkom Doma zdravlja koja je trebalo da potvrdi smrt. Kada je policija stigla, Svetozarova kuća je bila puna rođaka, komšija i prijatelja koji su došli da mu izjave saučešće.

U kuću su već bili dopremljeni sanduk i krst, sve je bilo spremno za sahranu. Jedan od policajaca prišao je Svetozaru da bi obavio razgovor sa njim, a doktorka je ušla u sobu u kojoj je ležala “pokojnica” da konstatuje smrt. Međutim, ubrzo se pojavila na vratima i rekla da je žena živa. Nakon toga i policajac je ušao u sobu i uvjerio se da L. P. diše i da je samo bila u nesvijesti. Iako je situacija bila prilično bizarna, sav srećan je izašao iz sobe i rekao Svetozaru da mu je žena živa i da je pozvana Hitna pomoć da je vozi u Dom zdravlja.

Potom je Svetozar neočekivano pobjesnio. Umjesto da mu lakne što mu je supruga živa, Svetozar je tada, navodno, dohvatio drveni krst koji je kupio za ženinu sahranu i njime pokušao da udari policajca. Potom je prišao policijskom vozilu i tim krstom polupao stakla. U ovom napadu povrijeđen je jedan policajac.

Druga verzija priče kaže da Svetozar i njegova supruga imaju koronu, kao i to da je ona bolesna od tumora. Navodno ih niko nije posjećivao jer su bolesni, a nelogično je i to što tako bolesna žena nije u bolnici.

Navodno, Svetozar je zvao njenu kćerku da dođe kojoj je rekao da je ona preminula. Ćerka je potom zvala policiju. Pripadnici MUP-a jesu bili na terenu, ali, prema ovoj verziji, on ih nije napao krstom, piše Blic.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79