NAPETA SITUACIJA: Vozač blokirao ulaz u garažu, ono što je potom doživio dugo će pamtiti

Nije lako stanarima zgrade u Poljičkoj ulici u blizini tamošnjeg McDonald’sa. Često im se dogodi da im netko blokira ulaz u garažu, baš kao što je to nedavno bio slučaj, no ovoga puta odlučili su reći dosta.

Na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode objavljen je video na kojem se vidi kako je jedan osobni automobil blokirao ulaz u garažu, a stanovnici zgrade odlučili su prvo trubiti svojim automobilima.

Sve je trajalo nekoliko minuta dok se vlasnik problematično parkiranog automobila nije pojavio. Iako su bili ljuti, uljudno su mu objasnili pravila ponašanja u garaži i naglasili važnost poštivanja postavljenih znakova.

“Da je moje auto, od sramote ne bi izlazila po njega, sama sebi bi pozvala pauka i snimala mob kao slučajni prolaznik” – jedan je od komentara ispod videa koji možete pogledati u nastavku:

 

Blokiran ulaz u garažu

Evo kako dozvati vozača koji blokira ulaz u garažu ;)McDonald's, Split

Gepostet von Prometne zgode i nezgode am Montag, 17. Februar 2020

Mad Max najavio nove vožnje: ‘Bilice ne ginu ovaj put tri miseca’

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79