Napustio posao u Sloveniji kako bi sa suprugom započeo porodični biznis (VIDEO)

Kako bi provodili više vremena kao porodica, ali i riješili se stresnih poslova, bračni par iz Živinica Šaha i Mersed Ćasurović odlučili su pokrenuti vlastiti posao odnosno slastičarnicu u kojoj će svim svojim kupcima nuditi vrhunske torte i kolače od najkvalitetnijih sastojaka.

Iako se Šaha, nakon otkaza, bavila pripremom kolača i torti od kuće, njen muž Mersed u posao slastičarstva je ušao sasvim spontano, i to tek nakon otvaranja slastičarnice.

Da bi ostvarili dugogodišnju želju o zajedničkom radu, Mersed se vratio iz Slovenije, gdje je imao stalno zaposlenje.

Danas 10 godina kasnije, kaže kako ne žali i da bi opet donio istu odluku. Sretni su i zahvalni što zajedno rade i kvalitetno provode svoje vrijeme.

Tu u predivnom ambijentu slastičarnici Torte i kolači, gdje i nastaju vrhunske slastice, odlučili smo porazgovarati sa Šahom i Mersedom o njihovim počecima, ali saznati zbog čega su njihove torte i kolači tako posebni.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79