Naša stranka Mostar: SDA sateliti opet kradu izbornu volju..

Potpisana platforma od strane ovih klasičnih i dokazanih satelita SDA, a koju javnosti bez trunke stida nastoje plasirati kao neku alternativu ”nacionalnim strankama” predstavlja uvredu za inteligencijusvakoj Mostarki i Mostarcu koji žive u ovom gradu

Član Glavnog odbora Naše Stranke i član Gradskog odbora Naše Stranke Mostar Irdin Bajrović prokomentarisao je na društvenim mrežama formiranje bloka između DF, SBiH, NES i PMP u Mostaru.

Bajrović kaže da je riječ o nevjerovatnoj farsi u kojoj se, kako kaže, opet krade volja birača u gradu Mostaru.

”Zaista je nevjerovatna farsa kada smo prinuđeni gledati tzv. politički blok odnosno stranke DF, SBiH,NES i PMP, uključujući i ličnosti koje su svim građanima Mostara ukrali trideset godina života, kakosada opet, na jedan lucidan način, po ko zna koji put, iznova nastoje ukrasti volju birača, te ih opet, poko zna koji put, isporučiti Stranci demokratske akcije u Mostaru!

Potpisana platforma od strane ovih klasičnih i dokazanih satelita SDA, a koju javnosti bez trunke stida nastoje plasirati kao neku alternativu ”nacionalnim strankama” predstavlja uvredu za inteligencijusvakoj Mostarki i Mostarcu koji žive u ovom gradu.

Građani dobro znaju da Demokratska fronta kao i Stranka za BiH, osim što djeluju kao muhe podrepuše interesima Bakira Izetbegovića, nemaju nikakav drugi politički program ni svrhu postojanja!

O stranci NES u Mostaru suvišno je trošiti riječi.

Njihova politička filozofija se svodi na sitne talove par opskurnih likova preko kojih se biračka volja onih koji su protiv SDA nastoji hladno isporučiti Salemu Mariću! PMP, iako je obećavala da će čvrsto ostati dosljedna pravim vrijednostima i neće upasti u zamku kleptomanima, ovim potezom je uradila upravo to i pokazala da je sve prolazno osim interesa.

Nadam se ipak da će doći do otrježnjenja i da će zdravo tkivo unutar ove četvorke, a ono postoji, imati dovoljno razuma i napustiti lažne satelitske politike i okrenuti se istinskim snagama koje stvarno žele promjene u ovom Gradu.

Stranke ”Trojke” se moraju oduprijeti tom lažnom narativu, podvalama SDA-ovih sluga i političkih satelita, te moraju učiniti sve da u Mostaru budu jedinstveni sa širokom zajedničkom listom, ali samo onih provjerenih snaga koje nisu trideset godina kusali iz SDA-ovog političko-financijskog kazana!”, napisao je Bajrović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79