Naser Orić odgovorio predsjedniku Vlade Srbije: “Nisi bio ni u pelenama dok sam ja hodao Srbijom”

U emisiji “Upitnik” na Hayat HD-u voditelja Amra Ibrahimović pitala je ratnog komadanta Armije BiH da li je zaista bio u Srbiji. Bez dlake na jeziku prokomentarisao je i izjave predsjednika Vlade Srbije i ministra unutrašnjih poslova koji su danas izjavili da će Nasera Orića rado ugostiti u zatvorima širom Srbije.

“Ja sam slobodan čovjek mogu da hodam gdje hoću. Neću reći jesam li tamo bio ili nisam. A što se tiče tih poruka da bi trebao pogledati neke zatvore, želim naglasiti da je taj ministar obični balavac i dok sam ja hodao po tim zatvorima on nije znao za njih. Sve ovo što se posljednjih dana dešava u Srbiji on ne zna gdje mu jer glava, a gdje stražnjica a mora nešto pričati. Neka se bavi svojim poslom i ostavi Nasera Orića na miru. Ja ima prijatelja i Srba i to ne krijem – kaza je između ostalog Orić za Hayat TV. ”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79