Haos u porodičnoj kući u Sarajevu

Mustafa Sulejmani (18), koji je dobro poznat sarajevskim policajcima, prekjučer je, kako saznajemo, pretukao svoju suprugu i dijete u njihovoj kući u Jukićevoj ulici u sarajevskom naselju Koševsko Brdo.

Odmah po pozivu policajci su se uputili na mjesto događaja. Mustafu policajci nisu zatekli u kući, već samo premlaćenu ženu, dok je njihovo trogodišnje dijete plakalo u zaključanoj sobi. Žena je kazala da ju je Mustafa tukao šakama te da je pretukao i dijete, zaključao ga i samo otišao. Ubrzo se pojavio i nasilni Mustafa u pratnji svog oca Safeta, ne nadajući se policajcima u svojoj kući. Uhapšen je na licu mjesta zbog porodičnog nasilja. Međutim, tu nije bio kraj haosu.

Kako saznajemo, radi se o lakšim povredama. Tako je i stariji Sulejmani završio s lisicama na rukama zbog napada na policajca, dok su žena i dijete smješteni u Sigurnu kuću.

Ovo nije prvi put da su otac i sin Sulejmani hapšeni. U martu prošle godine bili su akteri vatrenog okršaja u centru Sarajeva, kada su ranjeni Mustafa Sulejmani i njegov brat M. S. (15). Tada je zbog pucnjave privođen sarajevski stomatolog Senad Oručević (56).

Avaz

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79