Nasilni ispad u Bužimskoj kockarnici: Muškarac razbio aparat nakon gubitka novca

Nasilni ispad u Bužimskoj kockarnici: Muškarac razbio aparat nakon gubitka novca


Srednjovječni muškarac iz Bužima izazvao je uznemirenje u jednoj kockarnici/automat klubu kada je, suočen s gubitkom, odlučio izraziti svoje nezadovoljstvo nasilnim činom prema aparatu za kockanje. Incident, zabilježen sigurnosnim kamerama, brzo je privukao pažnju policije koja sada intenzivno radi na identifikaciji počinitelja.

Prema svjedočenjima prisutnih u kockarnici, muškarac srednjih godina ispoljio je sve vidove radosti kada mu je sreća bila naklonjena. No, situacija se dramatično promijenila kada su se okrenule karte, doslovno i figurativno. Njegova reakcija na gubitak ne samo da je iznenadila prisutne, već je i prešla granicu prihvatljivog ponašanja.

Nakon što je neuspješno pokušao da promijeni svoju sudbinu za igračkim aparatom, muškarac je svoje nezadovoljstvo iskazao nasilno. U trenutku bijesa, fizički se okomio na aparat za kockanje, uz štetu. Potom je brzo napustio mjesto događaja.

Vlasnici kockarnice odmah su pozvali lokalnu policiju, koja je stigla brzo nakon incidenta. Zahvaljujući preciznom snimku sigurnosnih kamera, policija je započela istragu i nastoji utvrditi identitet muškarca kako bi se razjasnio ovaj slučaj.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija