Nasilnik Marjanović još se nalazi u Policijskoj upravi Prijedor

Nasilnik Renato Marjanović (31) iz Prijedora, kojeg je jučer lišila slobode prijedorska policija zbog napada na Azrina Hodžića (38) iz Kozarca kod Prijedora, nalazi se, prema nezvaničnim saznanjima, u Policijskoj upravi Prijedor.

Također, nezvanično saznajemo da je saslušan u Tužilaštvu u Prijedoru, kao i da su u toku pretresi kuće i objekata koje koristi.

Nakon toga će, u toku dana, biti poznato je li protiv Marjanovića, koji se tereti za krivična djela zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje te nanošenje tjelesnih povreda, biti određena mjera pritvora, piše Avaz.

Podsjećamo, Marjanović je Hodžića fizički napao u ponedjeljak ujutro na jednom prijedorskom otpadu sekundarnih sirovina, zahtijevajući od njega da skine grb Bosne i Hercegovine s autoprikolice.

Ko je Renato Marjanović koji je napao Azrina Hodžića

Sve je snimao mobilnim telefonom i Hodžića primorao da se zbog državnih obilježja izvinjava Srbima i RS. Potom je šokantan snimak postavio na svoj Facebook profil.

Ovaj događaj izazvao je salve kritika i komentara na društvenim mrežama, a profil na kojem je Marjanović objavio sporni snimak preplavljen je komentarima, uvredljivim fotografijama i prijetnjama.

Pogledajte šokantan snimak iz Prijedora: Ničim izazvan, Marjanović od Hodžića tražio da skine grb BiH sa svoje autoprikolice

Pogledajte šokantan snimak iz Prijedora: Ničim izazvan, Marjanović od Hodžića tražio da skine grb BiH sa svoje autoprikolice

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Dienstag, 12. März 2019

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments