Nasilnik savladan: Glavom udario radnika Centra za socijalni rad Banjaluka

Đ.D. iz Banjaluke lišen je slobode zbog sumnje da je jutros u prostorijama Centra za socijalni rad Banjaluka napao radnika O.B., saopšteno je iz Policijke uprave Banjaluka.

“Policijskoj upravi Banjaluka, jutros je prijavljeno je da je osoba O.B. radnik Centra za socijalni rad Banjaluka, u Ulici Gundulićeva, fizički napadnut od strane lica Đ.D. iz Banjaluka”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Policijski službenici, PU Banjaluka su lišili slobode osumnjičenu osobu, a povrijeđeni radnik Centra za socijalni rad Banjaluka je upućen u Službu hitne medicinske pomoći Banjaluka, radi ukazivanja pomoći i utvrđivanja stepena povrede.

“Osumnjičeni je prilikom boravka u prostorijama Centra a radi obavljanja službenog razgovora sa voditeljem postupka, u Centru za socijalni rad Banjaluka, narušio javni red i mir, verbalno vrijeđajući prisutne radnike Centra, nakon čega je glavom udario radnika O.B, u glavu i nanio mu povrede”, piše u saopštenju PU Banjaluka.

O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79