Nastavlja se Facebook prepucavanje Mandića i Ajnadžića. Bivši načelnik optužio aktuelnog za nerad

Načelnik Općine Centar Sarajevo Srđan Mandić obišao je jučer Sportski centar “FIS”, a zbog lošeg stanje kojeg je zatekao u objektu uputio je oštre kritike na račun SDA.

Kako je na Facebooku napisao Mandić,” osam mjeseci su bivši načelnik Ajnadžić i njegova SDA ekipa na svaki mogući način opstruisala imenovanje nove uprave Centra za sport i rekreaciju”.

Mandić se obrušio na Ajnadžića i SDA: Sram vas bilo, pogledajte kako izgleda kultni FIS

Nije dugo trebalo da Ajnadžić odgovori sa svog Facebook profila.

-Za svoj nerad, Mandić čini odgovornim bivšeg načelnika i administraciju. U svakom nastupu proziva mene i SDA. Počni raditi načelniče i vi bi trebali biti bolji od svih prethodnih. Projekte i rezultate na sto. Mislio sam ništa ne komentarisati, ali moram.I dalje se načelnik Mandić igra sa stanovnicima Centra i izvrće činjenice onako kako njemu odgovara. Ali, građani su počeli više vjerovati svojim očima nego Mandiću. Danas se još jednom potvrdilo da Mandić, pored nedosljednosti, iznosi brutalne neistine – napisao je Ajnadžić, te je dodao:

-Prilikom posjete školi na Šipu ustvrdio je kako je zatekao neke navodne planove da se objekt završi do jula 2022. godine. Samo visprenošću i požrtvovanošću Mandića i njegovih stranačkih kolega rok su skratili za godinu. Da možda vidimo neke radove u Općini Centar pa bi mu i povjerovali. Načelniče, iznosite brutalne laži koje više ne prolaze kod građana koji su od vas očekivali da budete bolji od prethodnika. Ja vam to želim od srca.

U daljem tekstu Ajnadžić optužuje Mandića da je slagao da će škola primiti prve đake u septembru.

-Baš, kao što i u svojoj zadnjoj objavi iznosite neistine u vezi objekta FIS-a. U narednim objavama ću detaljno iznijeti šta je Općina u mom mandatu uradila za JU Centar za sport i rekreaciju. A, iznijet ću i šta je rađeno prije nego što sam preuzeo dužnost načelnika. Vi načelniče objasnite zašto ste se grčevito borili da teniski tereni budu izdati trećem licu. Pokazat ću i ja šta smo zatekli prije nekih tri godine, a građani koji odlaze na Koševo i svi zainteresovani mogu posjetiti teniske terene i vidjeti kako oni sada izgledaju. Ali, o tome uskoro. Za sada javnosti prezentiram još jedno saopštenje staro skoro godinu dana sa rokom završetka izgradnje škole – poručio je Ajnadžić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79