Nastavlja se rat Mektića i Tegeltije: Teške riječi, pogledajte novi okršaj

Zastupnik SDS-a u državnom Parlamentu Dragan Mektić i savjetnik predsjedavajućeg Predsjedništva BiH MIlan Tegeltija nastavljaju svoj verbalbni rat na društvenim mrežama.

Očekivano, Tegeltija je “udario” po opozicionim političarima, pozivajući se na “velike” teme, poput interesa RS, nacionalnih interesa i slično.

– Opozicija bi po nacionalnim pitanjima, kad već ne želi da učestvuje, mogla bar da se suzdrži, ne smeta i ne kontaminira temu i ne razvodnjava je dnevnom politikom. Toliko nacionalne odgovornosti je minimum. Ne smije im biti vaznije rušenje vlasti od nacionalnih interesa RS, napisao je Tegeltija.

Mektićev odgovor je uslijedio u kratkom vremenu.

– Tvoji tvitovi su besmisleni a i nemaš nikakvog političkog iskustva. Vidi se da ih pišeš tako da bi se oni dopali Miloradu Dodiku. Očigledno je ambiciozno dodvoravanje. Jasno ko bukvar, “pecnuo” je Mektić Tegeltiju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79