Nastavljene dojave o bombama širom Beograda

Dojave o bombama stigle su danas u tržne centre Rajićeva, BIG Rakovica, Banjica, Karaburma i Ada Mol, saznaje Tanjug.

Pink javlja i da su zbog dojava o bombi evakuisani SC Olimp na Zvezdari i studentski dom “Mika Mitrović” na Voždovcu.

Juče je na adrese beogradskih škola stiglo više od 100 dojava o bombama, a dojave su stigle i o bombama na mostovima, u Beogradskom vodovodu i u šoping-centru “Stadion”.

Navodno “Anonimusi” preko Twittera zaprijetili: “Srbija je naša sljedeća meta”

Portal Telegraf.rs objavio je danas da je na njegovu email adresu stigla poruka u kojoj nepoznata osoba navodi da “neće stajati skrštenih ruku dok Rusija kolje narod i uništava zemlju”, kao i da će minirati veliki broj zgrada i institucija u Beogradu.

Prenosi se da se u poruci navodi kako su bombe već postavljene i da je ovo samo nastavak dojava o bombama na mnogim lokacijama u Beogradu.

“Nećemo stajati skrštenih ruku dok Rusija kolje moj narod i uništava moju zemlju. Srbi su saučesnici u uništavanju moje zemlje i zato smo se udružili sa Albancima da miniramo sljedeće lokacije u Beogradu” stoji u poruci.

Jeziva sličnost poruke: Prijetnja poslana školama u Beogradu je poruka masovnog ubice iz Perma

U poruci koju prenosi Telegraf.rs stoji i “stavili smo bombe u automobile i u nekoliko aviona” i na kraju: “trovali smo i vodu iz beogradske česme”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79